Ons Team

Ons team bestaat uit 5 ijsmeisjes die voor jullie klaarstaan!

Marjolein

Hallo ik ben Marjolein,

Sinds 2018 ben ik de trotse eigenaresse van de Toffe Peer. Naast dat ik de eigenaresse ben sta ik vaak op zondag in de ijskar. Voordat de Toffe Peer van mij was heb ik twee jaar gewerkt als ijsmeisje in de ijskar.

Kim

Hallo ik ben Kim,

Kim, 21 jaar, en zit nu in het derde jaar van geneeskunde aan de VU.

Dit wordt mijn vierde jaar dat ik werk bij de Toffe Peer eerst alleen op de grotere evenementen en nu ook op vaste basis in Den Oever. De sfeer onderling is erg gezellig waardoor je werkdag zo voorbij gaat. Het is heel leuk om te zien dat je iedereen van jong tot oud kan verblijden met een ijsje. Alle blije gezichten en gezellige praatjes vind ik erg leuk aan het werk. En eerlijk is eerlijk zo nu en dan zelf wat ijs proeven is ook zeker geen straf!

Eva

Hallo ik ben Eva,

Ik ben 15 jaar en werk nu twee jaar bij de Toffe Peer! Ik vind het super leuk om in de ijskar te werken, omdat het altijd heel gezellig is en er een goede sfeer hangt.

Isa

Hallo ik ben Isa,

Ik ben 16 jaar. Ik werk nu een half seizoen bij de Toffe Peer, en ik vind het super leuk om er te werken. De sfeer is gezellig in de kar en het is leuk om de klanten te helpen.

Senna

Hallo ik ben Senna,

Ik ben 15 jaar en dit wordt mijn eerste jaar bij de toffe peer! Het lijkt mij leuk om hier te werken, omdat ik erg van ijs houd.

Het lijkt mij leuk om mensen te helpen aan een overheerlijk ijsje.